Holdkamp – 4-0 til Skive 6

Skive 6 var torsdag en tur i Viborg og møde deres fjerdehold. Da Marius og Signe Sofie var i Bad Zwischenahn og spille skak, blev holdets gennemsnitsalder tredoblet, da Torben Thøgersen indtog andenbrættet, og jeg indtog førstebrættet.

Først færdig var jeg (1535) i kampen mod Fritz Videbech (1320), Med en Lxf7+ vandt jeg en bonde og slog hans stilling i stykker, hvorefter der var skakmat efter 17. træk. Kort tid efter blev Birgitte Jakobsen (1142) færdig på tredjebrættet, da hun i vanlig aggressiv stil gik til angreb og først vandt et tårn og nogle få træk efter kunne sætte Aksel Ruppert (1172) mat.
Jakob Svenningsen (1000) på fjerdebrættet lavede et godt taktisk trick, hvor han fjernede en forsvarer, hvorefter han kunne lave en springergaffel på de to tårne, Foran med en bonde og en kvalitet, kørte han sejren sikkert hjem mod Carsten Fisker (1053).
Sidst færdig var Torben Thøgersen (1321), der i partiet mod Hans Kurt Jacobsen (1102) endte med et bondeslutspil med konge og 6 bønder mod 5. Det lykkedes ham at omsætte det til en sejr, og holdets 4-0 sejr var hjemme. Det var pænt over Doktor Elo, der sagde 2,44 – 1,56 i vores favør.
Vi ligger nu nummer 1 i gruppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *