2. division

Holdkamp 2. Division, Skive 1 – Aalborg 1, 1-7

Det var bare en af de dage. Alt hvad der kunne gå galt, gik galt, og så smuttede Aalborg hjem med hele 7 point. Ud fra ratingtallene var de favoritter, men deres forventede score var dog kun lige knap 5 point.

Henrik Smedemark (s) – Maria Vasova 0 – 1
Efter hvid pres hele partiet endte det ud i et slutspil med tårn og springer til begge. Det var holdbart men svært og upræcise træk omkring tidskontrollen kostede pointet

Claus Støvring (h) – Michael Øe ½ – ½
Begge spillere spillede noget utraditionelt i åbningen, og det kom jeg klart bedst fra, men da fordelen skulle forvandles til gevinst, blev flere hver for sig gode planer blandet sammen, og fordelen blev væk. Da Michael herefter tilbød remis, valgte jeg at tage imod inden, jeg fik lavet flere dårlige træk.

Claes Løfgren (s) – Kim Houlberg. ½ – ½
Claes spillede en solid åbning og gav ingen muligheder til Kim, som valgte et hurtigt remistilbud, som blev accepteret. En hurtig remis med sort er normalt en god start på en holdkamp, men på de øvrige brætter stod fejle desværre i kø.

Morten Fabrin (h) – John Nyholm Hansen 0 – 1
Partiet startede stille og roligt, men i træk 21 satte Morten desværre en kvalitet til, og så var det parti afgjort, selvom der blev spillet en del træk endnu.

Erling Møller Nielsen (s) – Sune Kovshøj 0 – 1
Sune pressede hårdt på i åbningen, men Erling modstod presset, og op mod tidskontrollen var han ved at få skabt noget pres. Men men men … så gik det ligesom på mange af de andre brætter helt galt, da Erling lavede en fejl, som kostede et helt tårn.

Thomas Thybo (h) – Bjarne Sønderstrup 0 – 1
Thomas forsøgt at snuppe to bønder, men det viste sig at være for grådigt, og så gik pointet til Aalborg.

Lars Schøning (s) – Mads Alberg 0 – 1
Partiet blev afgjort af akut skakblindhed, da Lars overså en gaffel, som tabte dronningen.

Jørn Hviid (h) – Finn Winther Nielsen 0 – 1
I en ret lige stilling tillod Jørn de sort officerer at blive mere aktive end godt var. Det kostede en bonde og et tabt slutspil, som Finn sikkert konverterede til gevinst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *