2. division

Holdkamp 2. Division, Aalborg 1 – Skive 2. 7-1

Med et nederlag på 1-7 i udekampen mod topholdet Aalborg 1, begynder det at ligne en noget nær umulig opgave for Skive 2 at klare frisag i 2. division, gruppe 4.

Vi fik en elendig start med en række åbningsfejl, og eftermiddagen var endnu ung, da vi var nede med 0-2. Det var bræt 7 og 8, der gik ned. Lars Agger forregnede sig i et forsøg på at opnå terrænfordel og tabte i stedet to bønder, mens Rene Poulsen holdt lidt længere, før han fik en usund stilling, hvorefter det til gengæld hurtigt var slut mod en stærk modstander.

På bræt 3 spillede Frode Meldgaard et solidt parti, der vist aldrig passerede remisgrænsen, mod Aalborgs Jacob Würtz, og Mirsad Subasic på bræt 6 gjorde også en god figur, da det blev til remis med sort mod Bjarne Sønderstrup.

Det så også lovende ud på bræt 5, Her havde Dim Buizer tilsyneladende gevinststilling mod Sune Kovshøj, men Dim valgte desværre en forkert plan, der aktiverede Sunes stilling, og så endte det i stedet med Aalborg-gevinst.

På bræt 1 lykkedes det ikke for Jørn Hviid at pynte på sin pauvre statistik mod kvindelige modstandere. Jørn spillede galt i åbningen mod Maria Vasova, som aldrig slap grebet om partiet.

Og på bræt 4 måtte Knud Peder Jensen ned mod Kim Houlberg, selv om Knud Peder længe var fint med, men også her fulgte vor mand desværre en forkert plan.

Sidst færdig var Per Nielsen på bræt 2, hvor det ellers lignede en hurtig afgørelse, da Per lavede en grov åbningsfejl mod Michael Øe. På en eller anden måde lykkedes det dog Per at holde liv i partiet, selv om han mistede to bønder, idet der var uligefarvede løbere på brættet. Til sidst gik det alligevel galt, hvorefter nederlaget på 1-7 var en realitet – i øvrigt samme resultat som Skive 1 fik mod Aalborg 1 tidligere på sæsonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *