Holdkamp, 2. Division

Skive 2 fik sagt pænt farvel og tak til opholdet i 2. division, da opgøret mod topholdet Jetsmark 2 i den afsluttende fællesrunde i Aalborg blev tabt med de respektable cifre 4½-3½.

Dermed fik holdet en vis oprejsning efter den forrige rundes 0-8 nedsabling mod Viborg.
Med til historien hører, at Jetsmark 2 trods egne oprykningschancer ikke var i stand til at mønstre mere end 6 mand, så to af Skive 2’s i alt fem reserver, Rene Poulsen og Michael Ankersen, blev noteret for et 1-tal uden så meget som at flytte en brik.
Blandt de Skive-spillere, der kom i aktion, blev der leveret et par rigtig flotte præstationer. Mirsad Subasic vandt overbevisende sit parti på bræt 3 mod Jetsmarks Tommy Nielsen (2092), og på bræt 1 kæmpede Knud Peder Jensen sig med godt forsvarsspil til remis mod Christian Grubert (2152).
Blandt de tabende Skive-spillere bemærkedes Lars B. Agger, som kæmpede længe – men desværre forgæves – mod Lasse Simoni Nielsen (2005). De øvrige Skive-spillere, som måtte se sig besejret, var Dim Buizer, Egon Frandsen og Evan Thomsen.
Skive 2 slutter sidst i rækken med 16 point og et enkelt matchpoint. Bemærkelsesværdigt er det, at hvis man fraregner den indbyrdes kamp, som endte 6½-1½ til Skive 1, scorede Skive 2 blot ½ point mindre end Skive 1 mod rækkens øvrige 6 modstandere. Begge Skive-hold rykker ned i mesterrækken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *