Diverse

Frode Meldgaard hædret

Hver hovedkreds foretager årligt indstilling om tildeling af et hæderstegn til en energisk skakleder.
I år har 9. hovedkreds valgt at tildele hæderstegnet til Frode Meldgaard fra Skive Skakklub med denne motivering:
“Frode Meldgaard har været en sand drivkraft i de to klubber, han har været med i. Først i Vinderup Skakklub, hvor han i mange år var turneringsleder og medlem af bestyrelsen. Hans mest markante aftryk i klubben var dog måske, at han tog sig godt af skoleskakken i Vinderup igennem 18 år fra 1988 til 2006.
Vinderup Skakklub valgte at lukke i 2007 på grund af svigtende medlemstal. Året efter kom Frode Meldgaard sammen med en håndfuld andre tidligere Vinderup-medlemmer til Skive Skakklub, hvor han hurtigt kom med i bestyrelsen, og efter to år som kasserer, blev han valgt som formand i 2013 – en post han har passet på fornem vis i snart seks år med en stor arbejdsindsats og en fantastisk evne til at få tingene til at glide. I Frodes formandsperiode har Skive Skakklub markeret sig som en klub, hvor skoleskak og ungdomsarbejde har en central placering, og Skive er aktuelt hovedkredsens største klub med tæt på 60 medlemmer.”
Frode Meldgaard fik hæderstegnet overrakt ved Dansk Skak Unions delegeretmøde i Svendborg påskesøndag.

DSUs formand Poul Jakobsen overrækker Skive Skakklubs formand, Frode Meldgaard (til højre) Dansk Skak Unions hæderstegn.

Indlægget er skrevet af Morten Fabrin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *