Ungdoms EM

EM Porec, Kroatien – 1. rapport

Efter en lang tur herned med tog til København og overnatning der, samt fly til Franfurt, Zagreb og Pula med mellemlanding i Zadar nåede vi endelig til Pula, hvor der heldigvis stod en bil klar for at hente os to. Knap så heldig var 3 russere, som vi dog forbarmede os over, og tog med i taxaen. Efter 40 minutters kørsel på motorvej, dukkede hotel Diamanti endelig op, og vi blev yderst tilfredse.

Nybygget hotel med inden og udendørspool, og virkelig lækker buffet morgen, frokost og aften. Her mangler virkelig ikke noget, og det så være enhver U10 spillers drøm, at man kan tage så meget Pizza og is man har lyst til, men der er et hav af god mad at vælge imellem.
Det virker til at der er god styr på alt, og kl. 15 mandag kunne stævnet gå igang.
Thomas havde fået en hård start imod italierenen FM Sonis Franko med 2283 i Elo, og selvom Thomas havde hvid, så var forskellen på over 350 for stor. De kom ud i en engelsk åbning, og i meget lang tid var det lige stilling. Desværre fik Thomas byttet en god løber af med en dårlig springer, og efter nogle yderligere træk, var Thomas stilling næsten håbløs, og Thomas gav op. Set i lyset af det store ratingforskel var indsatsen godkendt, og Thomas fik stor ros af landstræneren.
I tirsdagens runde venter Kroaten Rajkovic Franco, der har 1711 i Elo. Der spilles allerede kl. 10 pga. Yom Kippur dagen i Israel. Vi har ikke haft så meget tid til at forberede os, men vi håber på det bedste, ikke mindst fordi Thomas igennem det sidste år er begyndt at bruge mere tid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *