Klubben

Ekstra skaktræning for dem som har lyst

Skive Skakklub indfører som noget nyt et ekstra skaktiltag for alle, som har interesse for at dygtige gøre sig inden for det ædle spil. Alle har formodentligt lyst til at blive endnu dygtigere til, det man vælger at bruge sin fritid på, derfor har klubben valgt at arrangere nogle ekstra træningssamlinger med stærke instruktører.

Hvis interessen er tilstrækkeligt stort vil du i første omgang blive tilbudt 4 træningssamlinger om året. Det kræver, der er nok til en fornuftig holdstørrelse.
Vores trænere er:
Jesper Thybo: Øjeblikket Danmarks næsthøjeste ratede skakspiller og stormester.
Claes Løfgren: Mange gange klubmester og sidste helt igennem fremragende indsats på 1. og 2. bræt i 1. division.
Jørn Hvid: Mange bymesterskaber i Skive og fast førsteholdsspiller samt stor træner erfaring fra klubben ungdomsafdeling.
Jesper varetager træningen af spillere med mindst 1800 i rating. Mens spillere med mindre deles træningssamlingerne mellem Claes og Jørn.
Jeg vil gerne have en tilbagemelding om, det er noget I er interesseret i at deltage i. Jeg vil gerne have svar, både om I ønsker at deltage, eller om I ikke ønsker at deltage i ekstra træning.
Hvis I ønsker at deltage i mere træning, om det så skal være en hverdags aften eller det skal være i en weekend – det finder vi ud af. Jeg vil gerne, I vil svarer mig senest søndag den 6. september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *