Pokalturneringen

DM i Pokalskak

2 x Bronze til Skive ved DM i Pokalskak i Svendborg blev det til – 1 tredjeplads til både Juniorholdet og i bredderækken.

Sidste år blev vores juniorer nr. 4 i år nr. 3, så hvad skal det ikke blive til.
Holdet bestod af Rasmus, Thomas, Laurits og Marius. Marius blev en flot topscorer med 4,5 point ud af 6 mulige.
Der var dog stor forskel på holdene i juniorrækken, hvor Skive allerede i anden runde løb ind i favoritterne fra Evans, hvor Skive tabte 3 – 1, og Evans løb suverænt med 1. pladsen. Kun færre matchpoint afgjorde at Skive endte på 3. pladsen i stedet for 2. pladsen.
I bredderækken syntes vi selv at vi havde et godt hold og ville gerne spille med om medaljerne, vi havde endog taget Lars med som reserve. Her løb vi i 3. runde ind i Frem, hvor vi efter at have stået bedst i både Egon og Jørns partier desværre fik problemer med tiden og tabte dem begge og dermed kampen med 3,5 – 0,5, hvilket sendte os lidt ud af topplaceringerne og Frem til 1. pladsen som de suverænt holdt fast i resten af dagen. Vi kom stærkt tilbage og erobrede 3. pladsen.
Her blev Jørn topscorer med 3,5 point, mens Lars gjorde rent bord i de 2 partier han kom ind og spillede. Se i øvrigt enkeltresultaterne via DSU’s hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *