DM

DM 5-6. runde

Det er noget af en blandet oplevelse for de fem fra Skive ved DM. Godt spil bliver aflåst af skidt spil og omvendt.
I går tabte Michael Ankersen med sort til Erik Hedegaard Hansen, Helsingør (1644), mens det i dag blev til gevinst med de hvide over Lars Erik Lytzen, Aalborg (1316).
Lars Agger havde i tredje runde de hvide mod Thomas Tange Jepsen, ØBRO (2044). Efter en relativ fredelig Caro Kann fejler Thomas, så denne stilling fremkommer, og Lars slutter fint af.

Stillingen efter 21.-,Txd3

Se Aggers flotte afslutning Her

I dagens runde fik Lars ikke rigtig gang i brikkerne og måtte indkassere et nul med sort mod gruppens ratingfavorit Jens Jørgen Christiansen, Nørresundby (2099) Efter selvdestruktionen i går med hvid mod Frank Gjerning Petersen, Kjellerup (1774) kom Lars tilbage på sporret med en sejr med sort over Alexander Mikkel Johnny Holler Johansen, Læseforeningen (1814).

Efter en hurtig sejr i femte runde med sort over Svend Steenstrup, Allerød (1921) måtte Jørn Hviid i dag se sig besejret med de hvide brikker af Morten Frank Jensen, Præstø (2003). Jørn stod undervejs bedst og førte med en bonde, men så gik det galt og han blev løbet over ende af et angreb, som blev sluttet af med denne flotte mat.

Sorts sidste træk er Sd4 – e2 mat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *