DM

DM 2018 5. runde

Thomas Thybo vandt med hvid over Jacob Abildlund Brorsen, Philidor (2145). For tredje gang ud af tre mulige med hvid blev det spansk. Dog har det været tre meget forskellige varianter. Thomas spillede åbningen bedst og fik stor fordel pga. klart mere aktive officerer. I et forsøg på at få modspil ofrede Jacob en kvalitet, men planen faldt da han ikke kunne dække mat på baglinjen.
I sjette runde har Thomas sort mod Jean-Phillipe Miqueu, SK1968 (2159). Partiet kan fra kl. 09.00 følges live HER

Jørn Hvid vandt med hvid over Jens Olaf Svanholm Fogh, Viby (2016). Efter en stille og rolig variant i Londonsystemet endte det ud i et slutspil, som nok er lidt bedre for hvid. Jørn spillede det i hvert tilfælde bedst og vandt. Efter de to indledende tab er det nu blevet til tre gevinster.
Sjette runde byder på hvid mod Ulrik Larsen, Tårnet Svendborg (1990). Partiet kan fra kl. 09.00 følges live HER

Det var Lars Schøning, som holdt gang i sin stime, da han med hvid besejrede Frode Meldgaard. Lars fik hurtigt en åbningsfordel, som senere blev konverteret til først en bondegevinst, dernæst blev det også til en kvalitet, inden der blev byttet af og slutspillet kørt sikkert i mål.
I sjette runde har Lars sort mod Bo Munksgaard, Præstø (1636), mens Frode skal have hvid mod Anton Mehmet Yildis Marthedal, Tåstrup (1840).

Lars Agger vandt i tredje runde med hvid over Dennis Vejlstrup, Faaborg (1339). I åbningen lykkedes det Lars at slå hul på den sorte stilling og samtidig at vinde en bonde. Partiet blev flot sluttet af med et tårnoffer, som førte til mat.
I fjerde runde skal Lars have sort mod Mazen Onisey, Faaborg (1595). Partiet kan fra kl. 09.00 følges live HER

Laurits Gom Dahl vandt i fjerde med sort over Jørgen Falck, Nr. Snede (1267). I femte og sidste rundeblev det sesværre til et nederlag med hvid mod Mia Louise Gammeltoft (1229). Dermed slutter Laurits på 3 point af 5 mulige, hvilket koster 54 ratingpoint.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *