De Åbne Hollandske Mesterskaber i Ungdomsskak

De Åbne Hollandske Ungdoms Mesterskaber

ABC-rækken
4.th runde
Laurits tabte en ellers tæt kamp. Laurits forsøgte med en offensiv bonde stilling, men modstanderen fangede Laurits springer på randen, herefter blev det svært for Laurits.
Phillip vandt en maraton sejr på over 3timer. Phillip kom godt fra land med en dronning gambit, men tabte terræn i midt spillet. Modstanderen jagtede en mat, men fik trukket sig ud af stilling som Phillip udnyttede på fornem vis til at sætte modstanderen mat. Se selv kampen: Her
Kasper tabte, begge spillere får lavet solide åbninger, men Kasper taber en let officer i det efterfølgende spil og kommer under et gevaldigt pres i konge siden som munder ud i en retræte til dronning siden med en mat til slut.

5.th runde
Laurits fik remis efter en god start, modstanderen fik dog indhentet det tabte terræn og satte Laurits under pres. Laurits kæmpede og fik en bonde på 7.række mod sorts enlige tårn.
Phillip tabte til en velforberedt modstander, som satte Phillip under et gevaldigt pres efter at modstanderen havde ofret en løber. Det betød at Phillips stilling gik i stykker og modstanderen kunne forcere en bonde til 7. Række.
Kasper tabte efter et ellers godt spil, koncentrationen svigtede desværre til sidst.

6.th runde
Laurits fik remis efter tre en halv times kamp. Undervejs havde Laurits et pres på modstanderens kongeside, som munder ud i en række afbytninger. Slutspillet byder på et bondeslut.
Phillip tabte efter han forsøgte et angreb i dronning siden. Det endte med en serie afbytninger hvor Phillip kom til at stå næstbedst.
Kasper tabte efter modstanderen startede ud med en dronning gambit som Kasper afslog, åbningen sluttede i en bondekæde.

DE-rækken
5.th runde
Katrine tabte til hendes bedste modstander indtil nu. Begge får lavet solide åbninger, men Katrine taber en let officer efterfølgende og da modstanderen får 2 tårne på 7 række er det sket.
Alexander tabte efter en plan om et gennembrud i midten, blev til mat i kongesiden.

6.th runde
Katrine tabte efter hun overså en vej ud af hendes problemer på konge siden.
Alexander vandt en defensiv sejr ved at holde sig tilbage og lade modstanderen ødelægge sin egen stilling.

7.th runde
Katrine tabte efter først at blive fanget af en springer gaffel på f7 og et par træk efter overså hun en afdækker skak som kostede dronningen.
Alexander tabte på trods af en yderst velspillet kamp.

8.th runde Katrine tabte desværre sin 8. kamp.
Alexander tabte efter han forsøgte et hidsigt bondeangreb i åbningen på kongeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *