Sejr til 2. holdet over Aars/Nibe

Skive 2 var i søndags en tur i Aars for at møde deres førstehold og det blev en forholdsvis stor sejr på 6-2. Først færdig blev Michael Ankersen på bræt 8. Begge spillere kom fornuftig ud af den klassiske nimzo indiske åbning, det afgørende blev da begge Michaels springere beherskede d3 feltet godt dækket af en løber på a6 og til sidst overså modstanderen Aage Andersen en dronning skak på d4, herefter til var slut. Egon Frandsen på bræt 7 kørte en stensikker remis i hus imod Henning Larsen, partiet var meget lige ud hele vejen.  

Bræt 4 spillede Mirsad Subasic et meget fint parti mod Aars/Nibes formand Mogens Nielsen. Efter træk 44 tilbød Mirsad remis, da han ikke kunne finde en fornuftig sejrs plan, men modstanderen afslog remistilbuddet, men begik herefter den afgørende fejl, der gjorde Mirsad vandt. Eneste Nederlag kom til Knud Peder Jensen på bræt 5, Niels Pedersen havde et par isolerede bønder i d og e-linjen som Knud Peder forventet ville blive svage, men Knud Peder kendte ikke rigtig sin besøgelsestid og bønder da kom længere frem var de med til at presse stillingen i bundt for Knud Peder og partiet kunne ikke længere holdes.    

Bræt 3 spillede Lars Agger hvid mod Søren Grønhøj og partiet kunne have gået til begge sider. Midt i partiet valgte Søren Grønhøj at ofre en kvalitet (give et tårn for en løber), det gav et vidst træk på Lars´ kongestilling, men i den begyndende tidnød kom Lars ind i stilling med sin dronning og efter fejl af modstanderen kunne slå løber. Bræt 2 med Emil Diderichsen blev fra Skives side dagens parti, et rigtigt super parti, hvor Emil havde et tryk i centrum og angreb på kongefløjen for til sidst at ofre sin dronning på f2 og vinde partiet. Modstanderen var her den ikke uefne Benny Grønhøj. 

Bræt 1 spillede Phillip Nielsen hvid mod Jesper Salomonsen, åbningen blev London systemet som Phillip slap bedst fra. Senere gik Jesper Salomonsen til angreb imod Phillip konge, det så meget farlig ud. Phillip slog efter officer, som under efteranalyserne viste sig at være forgiftet, det overså modstanderen til alt held, hvorefter den blev kørt sikkert i mål af Phillip, lidt heldig sejr, men det tæller også. Sidst færdig blev på bræt 6 Frode Meldgaard, der spillede Christian Cederfeldt i en Holland åbning. Frode mistede en bonde i midtspillet, men det endte ud i et slutspil med ulige farvede løber, som er meget svært at vinde for begge spillere, så det sluttede remis. Alt i alt en dejlig sejr for Skive 2 i en kamp, hvor det nok var mere stolpe ind end ud.