Kredsmesterskab i Skoleskak

Lørdag den 7. november deltog 5 spillere fra Skive Skakkub i kredsmesterskab i Skoleskak. De stillede op som medlemmer af Vestfjends Skoleskak. Udover kredsmesterskabet stod der også kvalifikation til DM i skoleskak på spil.

I gruppe E (2005-2006) blev Marius Bøss Sørensen kredsmester ved at vinde alle 7 partier.
I gruppe D (2003-2004) var Jakob Svenningsen yngste årgang og kun outsider til mesterskabet. Men han snød de to stærke favoritter fra Kjellerup Skoleskak, og med 6,5/7 vandt han kredsmesterskabet for andet år i træk.
Gruppe C (2001-2002) og gruppe B (1999-2000) var slået sammen til en gruppe, som blev vundet af Laurits Gorm Dahl med 6,5/7. Han blev dermed kredsmester i gruppe B. På andenpladsen med 5,5/7 i den sammenslåede gruppe kom Signe Sofie Bøss Sørensen, der dermed blev kredsmester i gruppe C. Der hviler en forbandelse over Birgitte Jacobsen til kredsmesterskaber til skoleskak, og selvom hun slog Signe Sofie i den indbyrdes kamp, så trak hun desværre igen i år det korteste strå i kampen om den anden DM-plads i gruppe C, der gik til Kasper Sand fra Kjellerup Skoleskak.
Udover Marius, Jakob, Signe Sofie og Laurits kvalificerede to piger fra Vestfjends Skoleskak sig til DM i gruppe F (født i 2007 eller før).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *