Har du nogle brikker at flytte med?

Man kan stadig nå at tilmelde sig!

Kom ind i Skive Skakklub og vær med til en hyggelig dag, lørdag d. 11/9 fra kl. 13.00-17.00 på Skivehus Skole, Rosenbakken 8 i Skive.

Vi skal spille skak, lære skak-teori, på skak-løb og spille mod hinanden. Vi skal også hygge os og spise kage. Tag gerne dine venner med, så I sammen kan få en hyggelig dag og finde ud af, om skak er en sport for jer.

I kan møde nuværende juniorer og vores trænere, som gerne vil fortælle om vores klub og træning. Alle børn og unge er velkomne, uanset om du aldrig har spillet skak, eller om du er en haj til spillet. Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig på SMS 26138241. I SMS’en skrives dit navn, alder og om du kender skakreglerne.

Tirsdag d. 14/9 begynder vores juniortræning på Skivehus Skole fra kl. 18.00-19.00. Udover den ugentlige træning deltager vores juniorer også i skoleskakturneringer i Midt- og Vestjylland, vores klubturnering, turneringer arrangeret af Dansk Skak Union, Ungdoms-DM, Hold-DM og har
flere gange været til de åbne mesterskaber for ungdom i Holland.

Du kan læse mere om vores klub på www.skiveskakklub.dk.

  • Skak er en tankesport med sidegevinster som fremmer børns færdigheder både socialt og fagligt. Skak styrker både den logiske og kreative tænkning, samt koncentrationsevnen. Samtidig udvikles det sociale, da skak er en sport, hvor man viser respekt for sin modstander og øver tålmodighed ved at vente på sin tur.
  • Professer Michael Rosholm siger om skak: ”Skak er kompliceret, hvor man skal koncentrere sig, man lærer at tænke fremad, man lærer at planlægge og løse de problemer, man sidder med.”