De Åbne Hollandske Mesterskaber i Ungdomsskak.

8 af klubbens medlemmer drager i morgen til De Åbne Hollandske Mesterskaber i Ungdomsskak. De 8 er blandt de 10 fra Vestfjends Skoleskak, som 8. – 13. augsut skal deltage i ungdomsmesterskaberne i Borne i Holland

Turneringen holdes for 25. gang i regionen Twente, og ca. 300 børn og unge fra flere forskellige lande deltager.
Spillerne deles ind i aldersgrupper A-H, som svarer til U6 – U20. Fra aldersgruppe C (U14) og op spilles 2 runder om dagen med 1½ time + 30 sekunders betænkningstid, aldersgruppe D og E (U12 og U10) spiller 3 runder om dagen med 40 minutter + 30 sekunders betænkningstid, medens de yngste spiller 4 runder om dagen med 25 minutter + 10 sekunder.
Der er noteringspligt fra gruppe E og op, og skoleskakklubben har lokket Jørn Hviid fra Skive Skakklub med til Holland for at gennemgå de bedste spilleres partier. Derudover vil Dennis Aagaard og undertegnede også gennemgå juniorernes partier.

Vestfjends Skoleskak afholdt i april hold DM i skoleskak, og det er noget af overskuddet fra denne begivenhed, der bliver brugt på at sende spillerne af sted. Skolens hold i gruppe C (til og med 3. klasse) var så ugæstfrie at vinde Danmarksmesterskabet på hjemmebane, og de fire 10-årige drenge er blandt deltagerne, der nu skal prøve kræfter med en udenlandsk turnering.
Vestfjends Skoleskak har lejet en stor spejderhytte til spillerne, medrejsende forældre og trænere, så udover seriøs skak bliver der også plads til lejroplevelser og sjov, hvilket til sammen gerne skulle give børnene en storartet oplevelse.
Klubben vil dagligt lægge runderapporter, stemningsbilleder m.v. ud på dens hjemmeside: http://skoleskak.wordpress.com.
Derudover kommer der nok et par opslag her på denne side i ugens løb.

Turneringens egen hjemmeside er:http://www.onjk.nl

Deltagerne er:

Gruppe C (U14)
Signe Sofie Bøss Sørensen (1316)
Birgitte Brunsgaard Jacobsen (1113)

Gruppe D (U12)
Jakob Schultz Svenningsen (1106)
Andreas Vang Lyhne Jensen (1016)
William Bay Aagaard (1000)
Kasper Damgaard Pagh

Gruppe E
Marius Bøss Sørensen (1580)
Jeppe Makholm (1005)
Bjarke Bregendahl (1000)

Gruppe G
Katrine Dalsgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *